Dissabte 9 de Desembre de 2023

Etapa 25

Aquesta etapa segueix la costa des de la platja de Torredembarra fins a Tarragona on recorre la ciutat fins a la plaça Imperial Tàrraco. Tot el recorregut està situat dins de la comarca del Tarragonès i cobreix una distància de gairebé 20 quilòmetres.

L’etapa comença als Muntanyans de Torredembarra i segueix cap a Altafulla, primer per la platja de Torredembarra i després a tocar dels penya-segats del litoral, passant també pel far de Torredembarra a la Punta de la Galera i per la Platja del Canyadell, una petita cala situada entre les dues poblacions.

Arribarem a Altafulla per la platja de Tamarit, on hi ha la desembocadura del riu Gaià i que rep el nom del Castell de Tamarit que trobem al final de la platja i que haurem de vorejar.

Un cop passat el castell trobem la Cala Jovera i un tram de bosc a tocar del mar fins a la Móra. Tot seguit passarem la platja de la Móra i vorejarem el càmping pel bosc de la Marquesa, espai emblemàtic de bosc litoral, on podem veure l’efecte de la sal en la vegetació i diferents petites cales. Passat el bosc de la Marquesa, trobem quatre platges més i espais de penya-segats entre elles, abans d’arribar a Tarragona, la Platja Llarga, la Savinosa, l’Arrabassada i la del Miracle d’on anirem cap a la plaça Imperial Tàrraco, passant per la vora de l’Amfiteatre Romà, el Circ Romà, el Balcó del Mediterrani i el Fòrum Romà.

Tot el recorregut està situat dins de la comarca del Tarragonès i cobreix una distància de gairebé 20 quilòmetres.

Enllaç a l’etapa complerta: http://senders.feec.cat/gr-92/gr-92-etapa-25

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D