Divendres 14 de Juny de 2024

Estudi de la Xarxa de Camins Públics del Tarragonès 2023

El Consell Comarcal del Tarragonès ha vetllat sempre per la millora i el manteniment de la xarxa de camins públics de la comarca, un dels elements fonamentals de l’estructura del territori. Una bona xarxa de camins i la seva senyalització adequada, és del tot necessària per mantenir, d’una banda, un bon nivell de servei pel que fa al seu, innat i essencial, ús agrícola i, de l’altra, per potenciar i desenvolupar el seu ús lúdic i turístic. Usos que se sobreposen en  molts dels camins de la comarca i que, per tant, s’han de compatibilitzar.
L’objectiu principal de l’estudi és definir una xarxa integrada i continua de camins públics, que s’hauran de senyalitzar i condicionar, pensats per la mobilitat no motoritzada (a peu i en bicicleta) amb els quals es pugui recórrer la comarca, preveient el seu enllaç amb les comarques veïnes i les rutes que travessen la comarca.
La xarxa ha de considerar les singularitats de cada municipi o àrea i la seva relació amb altres territoris o xarxes, tot valorant la riquesa del territori  reconeixent els elements d’interès (paisatgístic, històric, monumental, cultural, gastronòmic...) que hi ha a la comarca.

portada estudi camins

Estudi de la Xarxa de Camins Públics del Tarragonès

 Valoració per municipis:
Altafulla
La Canonja
El Catllar
Constantí
Creixell
El Morell
La Nou de Gaià
Els Pallaresos
Perafort
La Pobla de Mafumet
La Pobla de Montornès
Renau
La Riera de Gaià
Roda de Berà
Salomó
Salou
La Secuita
Tarragona
Torredembarra
Vespella de Gaià
Vilallonga del Camp
Vila-seca

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D