RENAU. Parc de Salut a Renau

Aquest itinerari saludable és una ruta circular que es desenvolupa des de l’ermita de la Mare de Déu del Lloret, travessant el torrent de Renau, i el nucli urbà de la mateixa població, passant prèviament per conreus, principalment de vinya i zones típiques de bosc mediterrani. L’objectiu d’aquest itinerari és proposar una ruta al voltant de Renau per tal de valorar el patrimoni cultural i natural de la població.

Per veure més informació sobre la ruta, feu clic a la imatge.

La zona per on transcorre l’itinerari té un alt valor agrícola, amb presència de vinya, oliveres i ametllers, espais combinats amb construccions de pedra seca, dotant de valor simbòlic i identitari al paisatge. La diversitat de paisatges presents (fluvials, forestals, rurals...) aporten a aquest recorregut un alt valor paisatgístic i ecològic, sent un espai amb una alta biodiversitat associada.

Durant aquest itinerari trobarem informació sobre la població de Renau i l’ermita de Mare de Déu del Lloret, el pla d’acció per a la biodiversitat, els paisatges presents, el torrent de Renau i la vegetació i la fauna de la zona. Aquest recorregut també disposa d’un petit parc de salut on fer exercici i que compta amb diversos plafons informatius que assenyalen diferents pautes per tal de mantenir un estil de vida saludable.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D