Senders FEEC

Aquí trobarem informació sobre els senders marcats per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a la comarca del Tarragonès. La FEEC, òrgan que agrupa les entitats excursionistes de Catalunya gestiona i senyalitza diversos senders al territori, manté a la comarca dos tipus de senders:

Senders de Gran Recorregut (GR): Són senders de més de 50 km, tot i que es divideixen en diferents etapes. Aquests senders també poden tenir variants i derivacions i estan marcats per franges blanques i vermelles. Per la nostra comarca trobem alguns trams de diferents senders d’aquesta tipologia.

  • GR-65.5. Pel Tarragonès hi trobem la primera etapa d’aquest sender històric que recorre el camí de Sant Jaume per l’antiga via romana que unia Tarragona i Saragossa. Aquesta etapa va de Tarragona fins a la Selva del Camp.
  • GR-92. Pel Tarragonès hi trobem tres etapes d’aquest sender que travessa tota Catalunya per la costa. Aquestes etapes presenten senyalització des de Cambrils fins a Calafell i a la inversa.
  • GR-172. Pel Tarragonès hi trobem tres etapes d’aquest sender que enllaça la Mussara i Igualada. Aquestes etapes presenten senyalització entre Reus i Constantí.

Senders de Petit Recorregut (PR-C): Són senders de menys de 50 km, marcats amb franges blanques i grogues. A la nostra comarca trobem tres senders d’aquesta tipologia.

  • PR-C 15. Ruta circular pels voltants de Tarragona.
  • PR-C 28. De Vila-seca a Colldejou.
  • PR-C 159. De Tarragona a Puigpelat, correspon al Camí de l’Aigua de Tarragona.

Font i més informació a:
http://senders.feec.cat/

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D