Wikipedra

Wikipedra és un espai web 2.0 sobre construccions de pedra seca de Catalunya i dels municipis que integren el Parc del Pirineu Català, la Mancomunitat del Conflent-Canigó i el Parc Natural Regional dels Pirineus Ariejans. El projecte està desenvolupat per l’Observatori del Paisatge i hi col·labora l’associació Drac Verd, el Parc del Pirineu Català, el Parc Natural Regional dels Pirineus Ariejans, experts i altres entitats que vetllen pel patrimoni de la pedra seca.

Podeu consultar les construccions existents als diferents paisatges i a cada municipi, a través de mapes, fitxes, fotografies i croquis.

Podeu col·laborar introduint les construccions que conegueu a través dels formularis específics per a barraques o cabanes, construccions per emmagatzemar aigua, murs i conjunts, forns i altres construccions. Les propostes seran validades per l'associació Drac Verd en col·laboració amb altres experts en la matèria, i posteriorment publicades al web.

També podeu consultar la informació i col·laborar a l’inventari a través de l’App Pedra Seca, per a mòbils, que permet catalogar les construccions directament sobre el terreny.

Podeu obtenir més informació sobre els paisatges de la pedra seca al Dossier Paisatges de la pedra seca on també trobareu un glossari específic sobre la pedra seca.
http://wikipedra.catpaisatge.net/

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D