Acte lliurament Premis Tarragonès

Quan 10/07/2021
de 20:00 a 22:00
On Plaça de l'Església d'Altafulla
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

El Consell Comarcal del Tarragonès convoca anualment els Premis Tarragonès. El dissabte 10 de juliol es farà l’acte de lliurament públic dels Premis Tarragonès 2020, que es va ajornar per la pandèmia.

 

-      XXII Beca d’Investigació Lucius Licinius Sura. Aquesta Beca s’atorga a un projecte de treball que es refereixi a la comarca, en el seu conjunt, o als municipis que la componen.

-      XX Premi de Creació Lucius Anneus Florus. És un premi de reconeixement a la trajectòria, l’objectiu del qual és fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup vinculat a la comarca.

-      XX Premi de Difusió Eutyches. És un premi de reconeixement a la trajectòria, l’objectiu d’aquest premi és assenyalar una personalitat, entitat o associació, reconeguda en el seu sector professional, que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès.

 

La presentació anirà a càrrec de la periodista Roser Marquès i l’amenitzarà un concert de Forumbrass. Quintet de Metall.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D