"BIBLIOTEQUES... Allà on viuen els contes"

Quan 25/11/2022
de 17:00 a 18:00
On Biblioteca Municipal del Catllar
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

La imaginació viu a les bibliotequesEl Consell Comarcal dinamitza la lectura a les biblioteques de la comarca amb un nou cicle “BIBLIOTEQUES... Allà on viuen els contes”, que es desenvoluparà els mesos d’octubre i novembre, a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana es pot donar continuïtat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de la Canonja, els Pallaresos, Roda de Berà, Salomó, Perafort, la Riera de Gaià, Altafulla, Constantí, la Nou de Gaià, Creixell, el Catllar i la Pobla de Montornès.

En aquesta nova edició, hem dedicat el cicle a les biblioteques perquè volem posar en valor la tasca que desenvolupen aquests equipaments, posant èmfasi a dinamitzar el gust per la lectura com a eina de coneixement, però també continua fent una funció social importantíssima i un paper fonamental en la vertebració cultural del país.

El cicle el portaran a terme la Karme González, l’Imma Pujol i l’Agus Farré. Tots tres tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques i des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries i emocions. La Karme amb “La imaginació viu a les biblioteques”, l’Imma amb “La biblioteca, un món màgic per descobrir” i l’Agus amb “Pluja de lletres”.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D