Divendres 19 de Juliol de 2024

Contes per a un món en pau. "Viure en pau, plantar patates i somiar"

Quan 17/04/2023
de 18:30 a 19:30
On Punt de lectura Cal Cadernal de Salomó
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Contes per a un món en pauEl Consell Comarcal dinamitza la lectura a les biblioteques de la comarca amb un nou cicle “VIURE EN PAU, PLANTAR PATATES I SOMIAR”, que es desenvoluparà els mesos de març, abril i maig, a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès.

Aquesta activitat que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana es pot donar continuïtat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de Constantí, els Pallaresos, la Riera de Gaià, la Canonja, Perafort, Salomó, Torredembarra, la Nou de Gaià, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i Vespella de Gaià.

En aquesta nova edició, us presentem un nou cicle de contes per a la pau, que volem que convidi a viure d’una manera pacífica, per aprendre a afrontar els conflictes a partir de valors com la justícia social, la igualtat, la cooperació, la solidaritat i el respecte.

El cicle el portaran a terme la Karme González, l’Agustí Farré i l’Imma Pujol. Tots tres tenen una llarga trajectòria al món de les biblioteques, l’ensenyament i les arts escèniques i des de la seva manera personal d’explicar, ens aproparan històries i emocions. La Karme amb Porta’m pau i em donaràs or, l’Agustí amb Tinguem la festa en pau i l’Imma amb Contes per a un món en pau.

Us animem a assistir-hi, a divertir-vos i a descobrir quantes coses s’aprenen!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D