Cicle de contes a les biblioteques i punts de lectura del Tarragonès

Un dels equipaments que ha fet i continua fent un paper fonamental en la vertebració cultural del país és la biblioteca, les biblioteques. No només per la seva tasca "ànima" de catalogació i consulta de llibres, revistes, contes... sinó per tota l'activitat social que genera al seu voltant. Si bé l'objectiu principal és el foment de la lectura com a eina de coneixement, també, és cert que les biblioteques sempre han tingut una funció social importantíssima que en moments de crisi com els que estem vivint desenvolupen una tasca de cohesió social fonamental en la nostra societat.

Quan parlem de biblioteques no ens referim només a les considerades biblioteques públiques i municipals també volem parlar dels punts de lectura, dels espais de lectura, dels espais de dinamització cultural, dels equipaments que apropen el coneixement a través dels llibres, però també amb xerrades, exposicions i, com en aquest cas, amb els contes. Les biblioteques i punts de lectura de la comarca estan fent un esforç important per tal que la població tingui accés al coneixement sigui de la manera que sigui i amb una atenció especial als infants que són els més fràgils de la societat.

Des de fa anys, el Consell Comarcal fa arribar a les biblioteques del Tarragonès les publicacions que editem i les d'entitats de la comarca, amb l'objectiu de col·laborar en l'ampliació del seu fons bibliogràfic local. 

Gràcies al patrocini de la Fundació Privada Mútua Catalana hem pogut encetar aquest nou cicle de contes a les biblioteques i punts de lectura de la comarca.

Biblioteques tardor 2016

Biblioteques primavera 2016

Biblioteques tardor 2015

Biblioteques primavera 2015

Biblioteques tardor 2014

Biblioteques primavera 2014

Biblioteques tardor 2013

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D