Exposicions

Amb l'objectiu de diversificar les propostes culturals i col·laborar amb altres institucions i entitats, el Consell Comarcal del Tarragonès coordina circuits d'exposcions pels municipis del Tarragonès.

En aquest cas es tracta del programa que el Departament de Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb el Comité Catalunya amb ACNUR, van engegar per donar a conèixer la situació de les persones refugiades pel conflicte de Síria, que arriba al seu quart any i que ha provocat el desplaçament forçat de més d'11 milions de sirians. Pretén, doncs, posar rostre a aquestes persones i destacar la necessitat de donar suport de forma individual i col·lectiva a agències com ACNUR que treballen per pal·liar el sofriment de les persones refugiades.

En el marc del projecte, s'ha produït una exposició "Síria, la paraula de l'Exili" amb fotografies de David González i textos de diferents persones refugiades a Jordània. La feina està feta, per tant, seria interessant que l'exposició es pugui veure a altres espais. Al Tarragonès, de moment, s'ha vist a Roda de Berà, Torredembarra, la Nou de Gaià, Creixell, el Catllar, Vespella de Gaià la Riera de Gaià i la Canonja.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D