MIRA’M - FESTIVAL REC

Quan 04/12/2015
de 10:00 a 13:25
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Tornem a col·laborar amb Play Acció Cultural per al desenvolupament del projecte pedagògic Mira’m en el marc del Festival REC de Tarragona. La intenció és fer arribar al nostre jovent un cinema no comercial, acompanyat de reflexions vers temàtiques diverses. El públic a qui va adreçat és l’alumnat de batxiller dels centres de secundària del Tarragonès.

 

Enguany us esperem el divendres 4 de desembre a la seu de Caixa Forum de Tarragona (C/Cristòfor Colom, 2) de 10 a 13h, amb la següent distribució de la jornada:

 

-        De10 a11.30 aproximadament visualització d’una pel·lícula.

-        Pausa de 30 minuts per esmorzar.

-        De12 a13h posada en comú sobre la pel·lícula i la seva temàtica entre el vostre alumnat i les directores i l’actriu protagonista.

 

Enguany la pel·lícula proposada és l’òpera prima de quatre joves directores, la Laia Alabart, l’Alba Cros, la Laura Riusi la Marta Verheyen. Elseu títol és  “Les Amigues de l’Àgata” (http://www.lesamiguesdelagata.com/) que permetrà parlar, gràcies a la història de la jove protagonista (una estudiant de primer any de carrera) dels dubtes i incerteses davant el futur; de les amistats i les relacions; de les perspectives professionals i de la creació artística com a mitjà d'expressió personal, entre altres temes.

 

Des del Consell Comarcal del Tarragonès també s’ofereix suport en el desplaçament a aquells centres educatius de fora de Tarragona que vulguin assistir. Les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’arribada.

Podreu obtenir més informació al telèfon 977244500 o a l'adreça de correu electrònic joventut@tarragones.org

 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D