Presidència

Óscar Sánchez Ibarra, President del Consell Comarcal del Tarragonès

Oscar Sénchez

El passat 27 de juliol de 2021 vaig ser investit president del Consell Comarcal del Tarragonès. Des del primer instant he assumit aquest nomenament amb la màxima responsabilitat i amb gran il·lusió. I és que estar al capdavant d’aquesta corporació ha de ser sinònim de treballar sempre amb esforç, constància i dedicació per a la gent de la nostra comarca.

Seguim amb el compromís adquirit amb el pacte de govern (Junts+PSC+ECG) a l’inici d’aquesta IX Legislatura: treballar intensament i amb rigor per als municipis del Tarragonès; acompanyant-los en el seu dia a dia, mancomunant serveis, fent la seva gestió més fàcil i resolent les problemàtiques que els hi puguin sorgir. Tenim l’obligació doncs de ser resolutius i eficaços amb els reptes que tenim per endavant.

Tenim una comarca diversa, viva i activa, amb un gran potencial de desenvolupament i progrés. Està a les nostres mans situar el Tarragonès al lloc que li pertoca en l’àmbit econòmic, social,  cultural, mediambiental, etc. Des del Consell Comarcal hem de ser l’eix vertebrador, la peça clau que mogui l’engranatge que faci progressar els projectes de futur en clau de territori. I ho volem fer des de l’equip de govern, però també estenent la mà a tothom qui desitgi sumar i col·laborar, assolint consensos i punts de trobada per tal de seguir progressant. És precisament al Consell on hi trobareu un ens que us vol escoltar, que vol tenir en compte les vostres aportacions i punts de vista; una institució a la qual sempre hi tindreu les portes obertes per construir plegats.

Més de 140 professionals de les diverses àrees estratègiques que conformen la nostra corporació treballen dia a dia amb el màxim compromís, escoltant les necessitats i propostes de cadascun dels ajuntaments per tal d’avançar plegats i donar respostes a totes les persones de la comarca, sense distincions. Ho fan vetllant perquè aquelles que viuen en petits municipis puguin gaudir dels mateixos serveis que les que viuen en poblacions més grans. Només així, contribuïm a fomentar la qualitat de vida del nostre territori, el seu desenvolupament i la seva riquesa.

Per a tot això, em poso a la vostra disposició.

Sigueu benvinguts i benvingudes al Consell Comarcal del Tarragonès.

 

Agenda institucional dels alts càrrecs.

 

Demana cita amb un càrrec electe o amb el personal tècnic.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D