Presidència

Salvador Ferré Budesca, President del Consell Comarcal del Tarragonès

El passat 19 de juliol de 2023 vaig ser proclamat president del Consell Comarcal del Tarragonès. En aquesta nova responsabilitat, assumeixo el compromís de treballar, tant jo personalment com les persones que configuren el nou equip de govern, pels interessos de la comarca, els dels seus municipis i pel benestar dels seus habitants. La nostra visió per al Tarragonès és la de construir una comarca forta i cohesionada, on la igualtat d'oportunitats sigui una realitat per a tothom.

Trobareu en el Consell Comarcal del Tarragonès un espai on fer arribar les vostres inquietuds, propostes i punts de vista, i és que s’ha demostrat que sumant podem arribar molt més lluny. Les portes del Consell Comarcal sempre estaran obertes a tothom. Vull animar-vos a ser part activa d'aquest nou mandat, perquè només amb la col·laboració de tots aconseguirem un Tarragonès encara millor.

Així doncs, us reitero la meva voluntat personal, així com també la de la resta de consellers i conselleres de la corporació, a més del personal tècnic i administratiu del Consell de restar a la vostra disposició.

Sigueu benvinguts i benvingudes al Consell Comarcal del Tarragonès.

 

 

Agenda institucional dels alts càrrecs.

 

Demana cita amb un càrrec electe o amb el personal tècnic.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D