Ofertes de Treball

Aquest servei és du a terme des de l'any 2001. Durant aquest període de temps ha canviat molt la situació del món laboral, i el que inicialment buscava ser un suport per a estudiants que volien treballar en temporada d'estiu, i per a Ajuntaments o entitats que requerien de personal titulat en el lleure, ara ha derivat en un servei que ha ampliat el seu radi de recerca. Ara pretenem ajudar en la recerca les persones usuàries que estan a la nostra base de dades i que busquen feines relacionades amb el món del lleure, àmbit educatiu i camp social. Per això, cada setmana els/les inscrits/es a la borsa reben correu electrònic amb les últimes ofertes de treball publicades en diferents mitjans digitals o bé que ens arriben directament per part d'empreses i administracions.

Així doncs:

  • Vols rebre ofertes?

Si tens formació i/o experiència en aquests àmbits pots rebre setmanalment mitjançant correu electrònic totes les ofertes que ens arribin de la comarca i rodalies que estiguin relacionades amb el món del lleure, àmbti educatiu i el camp social.


  • Tens una oferta de feina?

    Farem córrer la teva oferta entre la gent de la nostra base de dades i podràs contactar amb les persones que hi estiguin interessades i en compleixin els requisits. Disposem de més de 1.500 usuaris amb titulacions i experiència diversa relacionada amb el món educatiu (formal i de lleure) i camp social.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D