Referents d'Ocupació Juvenil

Programa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en cofinançament amb la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu

Des de l'any 2019 el Consell Comarcal de Joventut del Tarragonès, gràcies a una subvenció del SOC, contracta professionals per tal de desenvolupar el programa Referents d'Ocupació Juvenil.

Aquest programa sorgeix de la coordinació del Departament d’Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb l’objectiu de respondre a les necessitats d’una part de la població jove, principalment la més vulnerable, i atendre-la des d'una visió integral.

Aquesta figura del "referent" és una persona que assessora en matèria de formació i ocupació al jovent de 16 a 29 anys i té com a objectius fonamentals fomentar la continuïtat formativa i/o facilitar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i ocupacional.

La manera en què es du a terme aquest treball és mirant de donar resposta a les demandes dels centres educatius de la comarca i establint convenis amb els Ajuntaments per garantir la coordinació dels diferents serveis municipals i comarcals que treballen en aquests àmbits, i per oferir l'atenció al jovent en el propi municipi. Aquestes atencions i acompanyament personalitzat es duen a terme des dels Punts d'Informació Juvenil.

Per a més informació i contacte podeu escriure a o trucar al 977244500.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D