106 JOVES HAN PARTICIPAT DE L’ESQUIADA MANCOMUNADA 2022

La rebuda i valoració per part de totes les persones que hi ha participat és molt positiva.
106 JOVES HAN PARTICIPAT DE L’ESQUIADA MANCOMUNADA 2022

Imatge d'alguns dels participants.

Tarragona, 23 de desembre de 2022 - El dijous 22 de desembre, un total de 106  joves de Vespella de Gaià, La Nou de Gaià, La Riera de Gaià, El Catllar, Vilallonga del Camp, Perafort, La Secuita, Renau, Els Pallaresos, La Pobla de Montornès, La Pobla de Mafumet i altres acompanyants de Tarragona i de fora de la comarca van participar activament de l’esquiada a La Molina, organitzada pel Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès amb la col·laboració de les regidories de Joventut dels Ajuntaments mancomunats.

Més enllà d’una activitat d’oci, es considera aquesta com una oportunitat única de compartir, conviure i intercanviar amb altres joves de la comarca. Així com també, per promocionar l’esport com a element de cohesió grupal i de foment de conductes saludables.

La rebuda i valoració per part de totes les persones que hi ha participat és molt positiva i una molt bona manera de començar les vacances escolars de Nadal d’aquestes persones que tenien entre 14 i 25 anys.

Aquesta sortida, està inclosa en el Pla d’Actuació Anual de Joventut d’aquest municipis redactats pel Servei Comarcal de Joventut en el marc dels convenis que el Consell Comarcal del Tarragonès té amb ells i es pot  dur a terme gràcies al finançament de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D