“NOIES I CONSUMS” IV JORNADA TÈCNICA DE SALUT A L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS

El proper dijous dia 26 de maig, de les 9 a les 14.30h, tindrà lloc la quarta jornada tècnica de salut jove que porta per nom “NOIES I CONSUMS. Eines i estratègies per treballar la prevenció de drogues en noies”.

 

Aquesta jornada tindrà lloc a l’Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14) i està organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès (una finestreta d’atenció al jovent de la comarca gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès,la Direcció Generalde Joventut i l’Ajuntament de Tarragona) i amb el finançament del Ministerio de Sanidad y Consumo PNSD.

 

L’objectiu de la mateixa és dotar de recursos i eines específiques per a intervenir i prevenir els consums en què incideixen especialment les noies. Jornada adreçada als i les professionals que estan en contacte amb persones joves des de diferents àmbits, ja siguin docents, dinamitzadors/es, monitors/es, agents de salut, psicòlegs/gues...

 

La inscripció és gratuïta i s’ha de fer prèviament enviant la butlleta que trobareu a:      www.oficinajove.cat/tarragones correctament omplerta a salut.tarragones@oficinajove.cat.

 

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina Jove Tarragonès (Pl. Imperial Tarraco, 1)  o al telèfon 977 25 18 73.

 

(Veure programa)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D