Divendres 14 de Juny de 2024

9a JORNADA TÈCNICA DE SALUT JOVE: "TRANSGRESSIONS DE GÈNERE JUVENILS"

Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 26 de maig, de les 9 a les 14.30h en format presencial al Espai Jove Kesse i està organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès.
 9a JORNADA TÈCNICA DE SALUT JOVE: "TRANSGRESSIONS DE GÈNERE JUVENILS"

Cartell informatiu de la jornada.

Tarragona, 11 de maig de 2022 - Per novè any consecutiu des del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès s’ha organitzat la jornada tècnica de salut jove. La jornada porta per nom “Transgressions de gènere juvenils". Es tracta d'una jornada que farà especial incidència en l'acompanyament a les experiències trans juvenils per part dels professionals que treballen amb persones joves.

La jornada contemplarà tres grans blocs. En un primer bloc, a mode d'introducció el conegut sociòleg i activista trans Miquel Missé convidarà a la reflexió al voltant de les experìencies trans dins de la població juvenil a l'actualitat. En un 2n bloc, es donarà a conèixer de primera mà diferents recursos al territori que intervenen directament en la realitat trans. Hi seran presents: la Unitat de Trànsit Del Camp de Tarragona i les terres de l'Ebreel SAI Tarragona, presentarà la guia "Diversex" d'Actua Vallés i H2o Col.lectiu LGTBI del Camp de Tarragona. Aquest 2n bloc estarà moderat per Oriol Rios, professor titulat del Departament de Pedagogia de la URV.

Ja en l'últim bloc de la jornada, Elena Gallardo, investigadora predoctoral i professora del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) posarà la veu de la persona jove, fent una aproximació a les realitats que ha pogut observar arrel de la seva  tesi doctoral al voltant del patiment i la supervivència a les LGTBIfobies a les institucions educatives.

Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 26 de maig, de les 9 a les 14.30h en format presencial al Espai Jove Kesse (carrer Sant Antoni Maria Claret, 12-14) i està organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès (una finestreta d’atenció a les persones joves gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l’Ajuntament de Tarragona).

La jornada és gratuïta i va adreçada a persones tècniques, monitors/es, professionals de l’àmbit de l’educació, sociosanitari i del món social i/o altres persones que treballin amb joves i té l’objectiu de dotar de recursos específics a professionals.

Les inscripcions es realitzen a través del web de Tarragona Jove www.tarragonajove.org

Per dubtes o qüestions us podeu posar en contacte a salut.tarragones@oficinajove.cat o trucar a l'Oficina Jove del Tarragonès 977251873 o al mòbil del Servei de salut jove 692930204.

 Logos Oficina Jove

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D