Dimecres 24 de Abril de 2024

ACCIONS PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES I EL DIA DE LA LGBTI-FÒBIA

Seguint la línia impulsada el passat mes de març, el Consell Comarcal del Tarragonès ha continuat amb la Campanya de l’art com a eina de visualització.
ACCIONS PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES  I EL DIA DE LA LGBTI-FÒBIA

Cartell creat en motiu del Dia Internacional de les Famílies.

Tarragona, 16 de maig de 2023 - Com cada any, durant el mes de maig es commemoren dos dies internacionals molt significatius. Per un cantó, el 15 de maig se celebra el Dia Internacional de les Famílies, mentre que només dos dies més tard, el 17 de maig, té lloc el Dia Internacional de la LGBTI-fòbia. Per tal de commemorar aquestes dates, el Departament de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès ha impulsat un seguit d’accions als diversos municipis de la nostra comarca en què hi presta els seus serveis.

Seguint la línia impulsada el passat mes de març en motiu del Dia Internacional de la Dona, l’ens supramunicipal ha continuat amb la Campanya de l’art com a eina de visualització. Per a aquestes ocasions, ha impulsat la creació de dos nous dissenys de cartells a través d’una artista del nostre territori. Des del passat 12 de maig i fins el proper 22 també d’aquest mes, ha animat a tots els municipis de la comarca a penjar al vestíbul del seu consistori i a les diferents dependències municipals els corresponents cartells per commemorar aquestes dates tan importants per a la ciutadania.

Així doncs, per commemorar el Dia Internacional de les Famílies, que va tenir lloc ahir, es demanava penjar el corresponent cartell en un lloc ben visible a la porta de l’Ajuntament a més de fer-ho també als Centres d’Educació Infantil i Primària del municipi. En la mateixa línia, per commemorar el Dia Internacional de la LGBTI-fòbia, es demanava fer el mateix amb el corresponent cartell però en aquest cas penjant-lo a l’Ajuntament i també al Centre d’Atenció Primària del municipi.

D’aquesta manera, el Consell reafirma el seu compromís de posar de relleu les desigualtats socials, i ens invita a reflexionar cap a una comarca més igualitària i justa per a tothom.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D