EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS PROGRAMA DIVERSOS ACTES PER COMMEMORAR EL 25N

L'acte institucional tindrà lloc el proper 25 de novembre, a partir de les 11:00 hores, de forma telemàtica.
EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS PROGRAMA DIVERSOS ACTES PER COMMEMORAR EL 25N

Imatge del cartell de les activitats programades aquest 2022.

Tarragona, 21 de novembre de 2022 - Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, que se celebra cada 25 de novembre, el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) s’implica per sensibilitzar i explicitar un cop més el seu rebuig a la violència masclista.

L'ens supramunicipal continua avançant en fer visible les diferents formes de violència exercides contra les dones pel sol fet de ser dones i produïdes en diferents àmbits i de diferents formes, ja que són manifestacions de discriminació i de desigualtat que causen danys i patiment físic, sexual i/o psicològic, i un gran obstacle per assolir la igualtat efectiva entre dones i homes. Per aquest motiu, enguany ha programat l’activitat del teatre-col·loqui 'La Volta al Món en 80 Ties' a càrrec de Georgina Llauradó Camps (intèrpret) i Joan Codina Ciriquián (director). Aquesta activitat tindrà lloc en format online, el dia 25 de novembre, d’11:00 a 13:00 hores, per mitjà de la plataforma Zoom. Totes les persones interessades en participar-hi, cal que facin efectiva la seva inscripció en aquest enllaç.

L’acte estarà presidit per Óscar Sánchez, president del CCT; Eva Ferran, directora, dels Serveis Territorials del Camp de Tarragona del Departament d’Igualtat i Feminismes; i Marisa Méndez de Vigo, consellera de la Dona del CCT. Tots tres protagonitzaran, al final de l'acte, la lectura conjunta del Manifest Institucional.

A més a més, en col·laboració amb diferents instituts de la comarca es realitzarà el taller 'Identifiquem les violències masclistes'. Aquesta activitat pretén poder identificar els diferents tipus de violència i visibilitzar situacions de desigualtat, en la qual col·laboraran els Mossos d’Esquadra i va dirigida a alumnes de 4rt d’ESO, 1r de Batxillerat i 1r Grau de Treball Social, a més de diversos col·lectius de dones.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D