ACTIVITAT TEATRAL DELS TALLERS D'ACCIÓ SOCIOEDUCATIVA DEL TARRAGONÈS ALS PALLARESOS

La companyia Amanida Teatre va tenir una molt bona acollida amb l'espectacle teatral "Emocions i Sentiments, Quin Embolic!", demostrant el poder de les arts escèniques com a mitjà d'expressió i transformació social.
ACTIVITAT TEATRAL DELS TALLERS D'ACCIÓ SOCIOEDUCATIVA DEL TARRAGONÈS ALS PALLARESOS

L'obra va tenir molt bona acollida per part de tots els assistents.

Tarragona, 21 de maig de 2024 - El passat 7 de maig, la producció teatral "Emocions i Sentiments, Quin Embolic!", presentada per la companyia Amanida Teatre de Tarragona, va captivar l'auditori amb la seva emotiva interpretació com a part dels Tallers d'Acció Socioeducativa del Tarragonès (TASTA). Aquest programa, que té com a finalitat la prevenció i el tractament de les situacions de risc en la infància, ofereix una acció educativa integral que inclou tant als propis infants (de 3 a 16 anys) com a les seves famílies.

Amanida Teatre, una companyia formada majoritàriament per actors i actrius cecs o amb discapacitat visual greu, afiliats a l'ONCE, va oferir una experiència teatral única que va captivar i emocionar els assistents. L'espectacle va ser una oportunitat per a les famílies i els infants de gaudir d'un moment d'entreteniment, alhora que promovia valors d'inclusió i diversitat. L’obra va connectar amb públic de totes les edats, demostrant el poder de les arts escèniques com a mitjà d'expressió i transformació social.

La participació d'Amanida Teatre en el TASTA, en aquest cas amb un acte celebrat als Pallaresos, va ser un testimoni viu de com l'art pot ser una eina efectiva per a la prevenció i el tractament de situacions de risc en la infància, alhora que ofereix moments de joia i inspiració per a tota la comunitat.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D