Activitats del Consell Comarcal del Tarragonès en motiu del Dia Internacional de les Dones

Activitats del Consell Comarcal del Tarragonès en motiu del Dia Internacional de les Dones

Cartell de la xerrada que tindrà lloc dimarts 5 de març al Saló de Plens del Consell Comarcal del Tarragonès.

En motiu del Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal del Tarragonès celebra un conjunt d’activitats per a la seva commemoració i com a mostra del seu compromís amb l’equitat de gènere. 

La Generalitat de Catalunya, per aquesta data vol fer arribar un missatge al conjunt de la societat i a tots els racons del país. La campanya d'enguany, sota el títol ''SOM AQUÍ, SOM 8 DE MARÇ" (#SomAquí #Som8deMarç), se centra en el reconeixement dels moviments feministes com a motor de canvi per assolir la igualtat efectiva i real i defensar els drets socials en un moment en què alguns sectors de la societat plantegen un retrocés en les llibertats de les dones.

Aquests són els actes que s’organitzaran a la Seu del Consell Comarcal del Tarragonès (Saló de Plens):

- 5 de març, a les 10h: Xerrada “El treball de la llar i les cures amb perspectiva de gènere i drets humans”, a càrrec de Mª José Aguilar, Catedràtica de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de Castella-La Manxa.

- 12 de març, a les 11h: Xerrada “Problemàtica de la dona en la carrera investigadora”, a càrrec càrrec de Lydia Gil, vicepresidenta de l’Associació per a la Divulgació Científica del Camp de Tarragona.

A l’acte s’inclou la lectura del Manifest Institucional.

Tanmateix, indicar que, com cada any, el Consell Esportiu del Tarragonès celebrarà la XI Setmana de la Igualtat: Dones i Esport, que es realitzarà del 2 al 10 de març un conjunt d’activitats esportives dirigides a promocionar l’esport i visibilitzar la dona esportiva. Es poden fer les inscripcions a través del formulari online https://bit.ly/2I17tya

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D