Activitats d'estiu per a infants i joves: Totes compleixen la normativa?

Activitats d'estiu per a infants i joves: Totes compleixen la normativa?

El Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès posa a l’abast de les famílies el coneixement de la situació de les activitats a la comarca i s’ofereix a assessorar promotors i organitzadors

Des del Consell Comarcal del Tarragonès i la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona es realitzen visites de seguiment de les activitats amb infants i joves que es realitzen a la comarca (casals, colònies, camps de treball...). Aquestes visites se centren sobretot en supervisar el compliment del Decret 267/2016 de les activitats promogudes i/o organitzades per entitats, ajuntaments, empreses, ampes... i vetllar perquè es garanteixi la qualitat de les activitats de lleure i la seguretat de les persones menors que hi participen. Des de l’aprovació d’aquesta normativa al 2016  és també d’obligat compliment per a les activitats esportives organitzades per clubs i entitats esportives que poden ser visitades pel Consell Català de l’Esport.

Per facilitar aquesta tasca de recerca d’informació, des del  Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès s’ofereix a les famílies la possibilitat d’informar-se sobre les activitats de lleure (casal, colònia, ruta...) a les quals volen inscriure la seva mainada. De la mateixa manera també s’ofereix a organitzadors i promotors assessorament durant l’organització de les activitats de lleure per tal de facilitar el compliment d’aquest decret i s’ofereixen models de documentació que es poden trobar també a la seva web www.tarragones.cat a l’apartat de Joventut, “T’interessa”. Qualsevol entitat o empresa que vulgui utilitzar aquest servei pot trucar al 977244500 o fer un correu a joventut@tarragones.cat  des d’on s’atendrà o es derivarà a l’ens que correspongui en cas de ser necessari.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D