ACTUALITAT DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

Informació sobre el fòrum virtual, la prevenció de residus, el nou programa d'Agricultura Regenerativa, o la campanya en motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones, són alguns dels aspectes que tracta el cartell d'aquest mes.
ACTUALITAT DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

Cartell d'actualitat del mes de novembre.

El Servei Comarcal de Joventut del Consell informa sobre diversos aspectes d'actualitat:

A l’apartat de joves i mediterrània us informem sobre el fòrum virtual que es realitzarà al mes de desembre.

A Joves amb talent  us informem sobre la convocatòria del nou programa d’Agricultura Regenerativa del Consell Comarcal del Baix Camp en el que el Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès participa, per impulsar projectes sostenibles al medi rural.

A l’apartat de prevenció de residus us donem a conèixer les activitats de la Setmana Europea de la prevenció de residus, organitzades del 21 al 29 de novembre.

També teniu en el següent enllaç la informació del pla d’obertura progressiva d’activitats que s’han anat veient limitades amb motiu de la Covid19 i que s’inicia el 23 de novembre.

A més, el Govern posa en marxa la campanya en motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones el 25N: “Ni agressor ni còmplice”.

El personal del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant per a les persones joves tant telemàticament com des dels municipis, esperem les vostres consultes!

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D