Divendres 14 de Juny de 2024

ACTUALITAT DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

El departament de Joventut ha editat un nou cartell d'actualitat diversa amb informació rellevant.
ACTUALITAT DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

Imatge amb la infografia d'aquest mes d'abril.

Tarragona, 25 d'abril de 2022 - En aquest recull d’actualitat es pot trobar informació sobre:

La nova borsa de Talent Jove que s’ha preparat des del Servei de Joventut del Consell Comarcal, que convida totes les persones joves de la comarca del Tarragonès que tinguin alguna habilitat a inscriure’s per tal de promocionar-se per impartir tallers o activitats.

Per altra banda, s’informa sobre l’inici de les preincripcions als camps de treball per a persones joves de 14 a 29 anys; els Camps de treball són estades de caire  voluntari en les que es duen a terme projectes de diferents tipologies i es conviu amb jovent que pot tenir diverses procedències amb un objectiu comú, a part de la pròpia experiència enriquidora que suposa, sovint també es valora pel fet de facilitar la pràctica de llengües estrangeres quan aquestes estades són internacionals.

El dia 26/04 és l’últim dia del període de preinscripcions per als estudis de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig a Catalunya. La preinscripció es pot realitzar a la web https://preinscripcio.gencat.cat

L’Oficina jove del Tarragonès, gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, l’Ajuntament de Tarragona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, ha programat un cop més una sèrie d’activitats durant els mesos d'abril a juny. Aquestes són d’accés gratuït i estan relacionades amb la recerca de feina, el benestar personal, l’alfabetització digital… a l’enllaç que hi ha a la infografia s’hi troba tota la informació.

Una altra de les informacions són els canvis en el sistema educatiu i els canvis que comporta el nou batxillerat per al curs 2022-2023. A l’enllaç que hi ha al cartell hi ha una infografia amb accessos, modalitats i tota la informació necessària per estar-ne al corrent.

I per últim el personal del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès segueix treballant per a les persones joves tant telemàticament com des dels municipis que disposen de punt jove, amb nous horaris d’atenció que allí es poden consultar. Estan esperant les vostres consultes!

Es pot accedir a totes aquestes informacions clicant sobre el text o bé sobre les sis imatges del cartell.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D