ACTUALITAT DIVERSA DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

S’estan fent els contactes pertinents amb els municipis per començar a reprendre les atencions presencials als Punts Joves i Punts d’Informació Juvenil amb els quals es té conveni. Properament s’aportarà informació més detallada, però mentrestant es continua fent la primera atenció mitjançant correu electrònic.
ACTUALITAT DIVERSA DEL SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

Cartell d'actualitat del mes de setembre.

El Servei Comarcal de Joventut del Consell informa sobre diversos aspectes d'actualitat per aquest mes de setembre:

  • Ajut econòmic per afavorir l’autoocupació de les persones joves. Aquestes abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms han d’estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil i tenir entre 18 i 29 anys, ambdós inclosos. L'alta com a treballador autònom ha de ser dins de l'àmbit temporal que va de l'1 de setembre de 2019 fins al 15 d'octubre de 2020.
  • Concurs CSD-BeActive, de fotografia i vídeo a les xarxes socials en el marc de la sisena edició de la Setmana Europea de l’Esport (iniciativa de la Comissió Europea per combatre el sedentarisme, se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre).
  • Concurs ICIP de Hip Hop per la Pau. Té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau. El certamen té dues modalitats: a la primera, s'hi poden presentar estudiants d'educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; a la segona modalitat, s'hi poden presentar nois i noies d'entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, culturals, cíviques o d'acció socioeducativa de Catalunya. En tots dos casos, caldrà presentar-se al concurs formant un grup d'un mínim de tres persones. 
  • Informació sobre les actuacions que es portin a terme en l'àmbit educatiu i la situació de la comunitat en el context actual de pandèmia, així com les mesures i decisions que es prenguin i afectin el desenvolupament de les activitats escolars. Estaran actualitzades a l’espai Escola Segura que té la web del Departament d’Educació.
  • Informació i accés a la inscripció de les activitats de tardor de Tarragona Jove, obertes a les persones joves de tota la comarca.

A més a més, s’estan fent els contactes pertinents amb els municipis per començar a reprendre les atencions presencials als Punts Joves i Punts d’Informació Juvenil amb els quals es té conveni. Properament s’aportarà informació més detallada, però mentrestant es continua fent la primera atenció mitjançant correu electrònic.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D