ADJUDICAT EL SERVEI DE RECOLLIDA D’OLI DOMÈSTIC

Amb el nou contracte, es renovarà el parc de contenidors, augmentarà el nombre d’aquests i s’establirà un telèfon d’atenció al client, entre altres millores.
ADJUDICAT EL SERVEI DE RECOLLIDA D’OLI DOMÈSTIC

Cartell de recollida de l'oli domèstic.

Tarragona, 31 de maig de 2022 - El Consell Comarcal del Tarragonès ha adjudicat el servei de recollida d’oli domèstic a l’empresa Transports i Olis Serendipity SL, després del corresponent procés de licitació. L’ens supramunicipal té establerts convenis amb diferents municipis de la nostra comarca mitjançant els quals deleguen aquesta recollida a l’ens supramunicipal.

Amb aquesta nova adjudicació, l’actual parc de contenidors ubicats a la via pública serà substituït per un de nou. A més, també augmentaran les unitats existents, passant de les 63 que hi ha actualment fins arribar al centenar, repartits entre els diferents municipis. Per tal de millorar el servei, també hi haurà un telèfon d’atenció a l’usuari les 24 hores al dia, i s’estableix un servei de neteja de cada contenidor un cop al mes.

Cal recordar que aquest servei va dirigit a l’àmbit domèstic, juntament amb els contenidors que romanen a les deixalleries comarcals. Els grans productors d’oli vegetal ja utilitzat, com poden ser restaurants i càterings, han de disposar del seu propi sistema de gestió.

De gran contaminant a recurs profitós

Un cop l’hem utilitzat per cuinar, l’oli vegetal d’origen domèstic, si no es gestiona adequadament, pot esdevenir un contaminat important. De no reciclar-se correctament, acaba a la llera pública, al mar o a les depuradores, amb tota la problemàtica que això representa. Alhora però, també pot esdevenir un recurs profitós per elaborar sabons, cosmètics i, fins i tot, combustibles.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D