JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DEL TARRAGONÈS

32 equips guardonats a la cloenda dels jocs eportius escolars del Tarragonès

A l’Escola Elisabeth de Salou, amb una sala d’actes plena d’esportistes i acompanyants, va tenir lloc l’acte de lliurament de trofeus de les Competicions Comarcals del Tarragonès d’esports d’equip dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

32 equips, que han assolit el campionat o el sots-campionat de les diferents competicions comarcals de bàsquet, futbol sala, futbol 7 i voleibol, van gaudir del seu corresponent reconeixement amb el lliurament del trofeu acreditatiu i dels diplomes pels seus respectius esportistes escolars. Cal fer esment que altres disciplines i categories, com és el cas de l’handbol, del futbol sala femení o del bàsquet cadet i juvenil, els guardons s’han donat a les finals territorials del Trofeu Diputació, ja que han participat directament en lligues regulars d’àmbit provincial.

Tanmateix, se’ls va lliurar als equips i als esportistes diferents promocions i obsequis rebuts del club Gimnàstic de Tarragona, d’Aquòpolis de la Pineda, del Club de Golf Costa Dorada, del Fitness4Live i de Tarragona Pàdel Indoor.

Tota una festa d’esport en edat escolar la que van tenir l’oportunitat de gaudir, que demostra la trajectòria de les competicions d’equip d’edat escolar a la nostra comarca.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D