Divendres 31 de Maig de 2024

ANIMACIÓ INFANTIL PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LES FAMILIES

El Consell Comarcal del Tarragonès s’ha volgut unir un cop més a les celebracions en motiu d’aquest dia, organitzant l’acte familiar a la Pobla de Mafumet promogut per la Direcció General de Famílies del Departament de Drets Socials.
ANIMACIÓ INFANTIL PER COMMEMORAR EL  DIA INTERNACIONAL DE LES FAMILIES

Cartell de l'acte programat.

Tarragona, 10 de maig de 2022 - Amb motiu de la celebració del 15M-Dia Internacional de les Famílies, establert per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1994, el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya organitza cada any un acte institucional a més d’altres actes i activitats culturals arreu de Catalunya. Aquestes celebracions ofereixen una oportunitat per conscienciar la societat de les situacions en què es troben les famílies, dels nous reptes i de les dificultats amb què s’enfronten, i també per promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar. Aquest any, amb el lema ‘Cultivem família’, es pretén, a través de la cultura, impulsar i animar les famílies a participar en activitats culturals, a tornar a relacionar-se entre iguals a través de les diferents activitats que ens ofereix la cultura: arts plàstiques, arts escèniques, ciència, cultura popular, etc. El Consell Comarcal del Tarragonès s’ha volgut unir doncs un cop més a aquestes celebracions participant a l’acte de La Pobla de Mafumet.

Així doncs, el proper divendres 13 de maig, a les 17:30 hores, el Consell Comarcal del Tarragonès, a través del Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF Tarragonès), serà present a l’espectacle d’animació infantil que porta per títol “A tota màquina”, a càrrec de la companyia Bitxicleta,  promogut des del Departament de Drets Socials de la Generalitat. Aquesta activitat, en què les protagonistes seran les famílies de la nostra comarca, tindrà lloc a la Carpa del Poliesportiu de La Pobla de Mafumet. L’activitat és gratuïta i oberta a totes les famílies.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D