ARRIBA LA FIRA TASTERA, LA FIRA DE JOCS DEL TARRAGONÈS

La Fira Tastera l’organitzen els infants dels Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès (TASTA) de 9 municipis de la nostra comarca.
ARRIBA LA FIRA TASTERA, LA FIRA DE JOCS DEL TARRAGONÈS

Infants jugant al Morell.

Tarragona, 23 de maig de 2022 - Durant dues setmanes se celebrarà la Fira TASTERA del Tarragonès a diferents municipis de la nostra comarca. Concretament, la fira donarà el tret de sortida el dimarts 24 de maig a les 17:30 h al Parc de la Plaça de les Escoles Velles de Constantí; i finalitzarà el dia 3 de juny a les 17:00 h a la Plaça de la Bassa de la Pobla de Montornès.

Es tracta d’una fira oberta a tots els infants i les famílies del poble per a què s’ho puguin passar d’allò més bé i puguin gaudir d’una tarda agradable. La Fira Tastera l’organitzen els infants dels Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès (TASTA) de 9 municipis de la nostra comarca on es desenvolupa el projecte durant el curs, amb el suport del seu Equip d’Educadores, l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès. Les nenes i els nens han construït jocs a partir de materials reciclats. També hi hauran activitats d’animació, berenar i podran ballar plegats una coreografia que s’ha creat per a l’ocasió.

Amb aquesta Fira de petit format, que neix de les idees dels propis infants, es pretén fomentar la creativitat i que la comunitat pugui viure per una tarda una activitat amb el TASTA.

El calendari de la Fira Tastera

Dimarts 24 de maig

17:30

Constantí

Parc de la Plaça de les Escoles Velles.

Dimecres 25 de maig

16:30

El Catllar

Plaça Pau Sulé i Mensa (La Placeta)

Dijous 26 de maig

17:00

Vilallonga del Camp

Plaça de l’Església.

Divendres 27 de maig

17:00

La Riera de Gaià

Plaça Major.

Dilluns 30 de maig

17:15

Creixell

Plaça de l’Ajuntament.

Dimarts 31 de maig

17:00

Roda de Berà

Plaça de la Sardana.

Dimecres 1 de juny

17:00

El Morell

Plaça Era del Castell.

Dijous 2 de juny

17:00

Els Pallaresos

Pista Escola Arquitecte Jujol (Carrer Tarragona).

Divendres 3 de juny

17:00

La Pobla de Montornès

Plaça de la Bassa.

Més informació sobre el TASTA

El TASTA és un programa del Servei Itinerant d’Intervenció Socioeducativa que realitza activitats educatives dirigides a infants de 3 a 15 anys i les seves famílies i que s’impulsa des de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès a través del Contracte Programa del Departament de Drets Socials i el suport de la Diputació de Tarragona.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D