AULA D’AUTOCURES PER A JOVES DEL SERVEI DE SALUT DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS

Es fa els dimarts de tardor de 17'30h a 19h, a partir de l'11 d'octubre al Espai Jove Kesse, a càrrec de Tina Riba.
AULA D’AUTOCURES PER A JOVES DEL SERVEI DE SALUT DE L’OFICINA JOVE TARRAGONÈS

Imatge del taller.

Tarragona, 7 d'octubre de 2022 - Des del Servei de Salut de la Oficina Jove del Tarragonès es reactiva el taller  "Construïnt les autocures", que es va iniciar el curs passat i que ara s’ha convertit en una de les aules setmanals que s’ofereixen des de l’Oficina Jove Tarragonès (finestreta única d’atenció a la persona jove gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Tarragonès).

L'aula d'autocures és una experiència d'autodescobriment per a persones joves a partir dels 18 anys, que mitjançant el taller en grup farà un recorregut vivencial setmanal, per a trobar-se, descobrir-se i aprendre a crear els propis espais de benestar. 

Durant el desenvolupament de les sessions es realitza un treball personal de descoberta i d'autoconeixement, amb l'abordatge d'emocions i sensacions. 

A l'aula es facilita un espai on parar i on poder gaudir d'un temps per a un mateix/a. Un espai de seguretat i cures que convida a reflexionar: “Quant temps fa que no et dediques una estona? T'escoltes? Identifiques i reconeixes les teves emocions i sentiments? Coneixes el teu cos i com es manifesta?”

Autoconcepte, autoestima, projeccions de futur, què ens entristeix, què ens motiva... una anàlisi personal d’aquests ítems sempre a la recerca del benestar emocional.

Es fa els dimarts de tardor de 17'30h a 19h, a partir de l'11 d'octubre al Espai Jove Kesse, a càrrec de Tina Riba. És un taller gratuït i cal inscriure’s ahttps://tarragonajove.org/activitats/aula-dautocures/

Per l'aprofitament màxim de l'activitat, s’aconsella assistir setmanalment de manera continuada a les sessions.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D