CAMINADA PER L'ENTORN DE TORREDEMBARRA

El col·lectiu del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès ha realitzat una caminada per l'entorn de Torredembarra, organitzada pel departament de serveis socials del Consell Comarcal del Tarragonès.

Una part del grup va sortir des de la seu de l'ens comarcal, amb autocar, fins Torredembarra, on es va reunir amb la resta de companys excursionistes, per recórrer i conèixer una mica més els camins, el paisatge i les diverses particularitats que presenta el Tarragonès.

 

El grup, format per unes cinquanta persones, va continuar per la costa vorejant el litoral fins el far, el port, el passeig Rafael del Campalans i van adreçar-se al centre antic de Torredembarra, a la seu de l’ajuntament, un dels edificis renaixentistes més notables de Catalunya,  construït a partir del 1565, on  van ser rebuts per l'alcalde i la regidora de Serveis Socials de Torredembarra.

 

Aquestes activitats, a part de ser molt saludables, permeten el coneixement de la comarca i faciliten l'establiment de relacions entre els diferents grups que s'integren en les diferents associacions de gent gran de la comarca.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D