CAMINADA PER L'ENTORN DEL CATLLAR

Pel proper divendres, 13 de novembre, el col·lectiu del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès realitzarà la Caminada de Tardor, una caminada per l'entorn del Catllar, organitzada pel departament de serveis socials del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

El grup es concentrarà davant la seu del Consell i partiran en autocar fins el Catllar, on es reuniran amb altres companys excursionistes, per recórrer i conèixer una mica més els camins, el paisatge i les diverses particularitats que presenta el Tarragonès.

 

Un cop al Catllar sortiran de la Torre d’en Guiu, i passaran pel costat de les antigues fàbriques de paper i tèxtil. Una d'elles és de l'any 1756 i l'altra del 1860. Després veuran l'Ermita de Sant Ramon que data de 1605; actualment s'està adequant per acollir el centre d'interpretació del riu Gaia.

Creueran el Bosc de la Farga que transcorre paral·lel per les antigues vies de la línia fèrria de Madrid a Barcelona, avui abandonades i passaran per la Bassa temporal de la Plana, bassa que s'omple només quan hi ha abundants pluges. Visitaran la Granja Escola Corral del Neri, i després, entre boscos i conreus arribaran a la falda del Castell del Catllar.

 

Les inscripcions es poden fer fins el dia 10 de novembre a través de cada associació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès.

Per a més informació es pot trucar al CCT;  Tel. 977 244 506

 

Aquestes activitats, a part de ser molt saludables, permeten el coneixement de la comarca i faciliten l'establiment de relacions entre els diferents grups que s'integren en les diferents associacions de gent gran de la comarca.

 

(Formulari Inscripcions)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D