CAMINADA PER L'ENTORN DEL CATLLAR

El col·lectiu del Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès va realitzar la Caminada de Tardor, una caminada per l'entorn del Catllar, organitzada pel departament de serveis socials del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

En aquesta edició hi participàren més de 200 persones dels municipis de Tarragona, Roda de Berà, Torredembarra, Vila-seca, la Canonja i el Catllar.

 

El grup es concentrà davant la seu del Consell i van sortir en autocar fins el Catllar, on es reuniren amb altres companys excursionistes, per recórrer i conèixer una mica més els camins, el paisatge i les diverses particularitats que presenta el Tarragonès.

 

Un cop al Catllar, partiren de la Torre d’en Guiu, i passant pel costat de les antigues fàbriques de paper i tèxtil, una d'elles de l'any 1756 i l'altra del 1860, van seguir fins l'Ermita de Sant Ramon que data de 1605; actualment s'està adequant per acollir el centre d'interpretació del riu Gaia.

Després, van passar pel Bosc de la Farga que transcorre paral·lel per les antigues vies de la línia fèrria de Madrid a Barcelona, avui abandonades i per la Bassa temporal de la Plana, bassa que s'omple només quan hi ha abundants pluges. Visitaren la Granja Escola Corral del Neri, i després, entre boscos i conreus arribaren a la falda del Castell del Catllar.

 

Aquestes activitats, a part de ser molt saludables, permeten el coneixement de la comarca i faciliten l'establiment de relacions entre els diferents grups que s'integren en les diferents associacions de gent gran de la comarca.

 

 

 (Veure fotografies)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D