CAMPANYA AMB ELS COMERÇOS DEL TARRAGONÈS PER COMMEMORAR EL 28J

La campanya porta per títol ‘Aquí tothom és benvingut’.
CAMPANYA AMB ELS COMERÇOS DEL TARRAGONÈS PER COMMEMORAR EL 28J

Imatge del vinil adhesiu per als comerços.

Tarragona, 24 de maig de 2022 - Per commemorar el proper 28 de juny, el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI, al Consell Comarcal del Tarragonès estem preparant dues accions comunitàries amb el comerç dels diversos municipis de la nostra comarca. La campanya, que porta per títol ‘Aquí tothom és benvingut’, busca fer incís en què el Tarragonès és un territori inclusiu, que lluita per una societat igualitària, transaccional i diversa independentment de la orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere de totes les persones que hi viuen.

Per tal d’impulsar aquesta campanya, enguany volem donar protagonisme al comerç com a eix integrador d’una societat diversa, acollidora i compromesa. Per aquest motiu, s’ha ofert als comerços dels diferents municipis de la comarca on prestem Serveis Socials la possibilitat que puguin penjar un vinil adhesiu a un lloc visible de la botiga, de forma permanent, com a mostra de la sensibilitat per a una societat més igualitària i també respectuosa amb el col·lectiu LGBTI.

Com a segona acció, també emmarcada en aquesta campanya, hem proposat als comerços decorar el seu aparador amb alguna composició amb motiu del dia de l’orgull LGBTI durant la setmana del 27 de juny.

Són bastants els comerços que ja han manifestat la seva voluntat d’adherir-se a aquestes iniciatives i la idea és que cada any se’n vagin afegint més.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D