CATÀLEG DE NOVETATS DE SANT JORDI DELS AUTORS DEL CAMP DE TARRAGONA 2019-2020

La finalitat d'aquest butlletí és que sigui una eina útil tant per als ciutadans en general, que poden estar interessats a adquirir llibres d'autors pròxims, com per als professionals (llibreters, bibliotecaris, periodistes, estudiosos), que poden trobar-hi un seguit de referències que de vegades poassen desapercebudes.
CATÀLEG DE NOVETATS DE SANT JORDI DELS AUTORS DEL CAMP DE TARRAGONA 2019-2020

Com és costum, han inclòs els llibres publicats després de St. Jordi de 2019 i abans de St. Jordi de 2020.

Tal com han anat fent els darrers anys, però enguany en unes circumstàncies especials, en arribar St. Jordi, la Casa de les Lletres de Tarragona ens vol donar a conèixer els llibres que han publicat els autors del Camp de Tarragona. Com és costum, han inclòs els llibres publicats després de St. Jordi de 2019 i abans de St. Jordi de 2020. Els autors inclosos són els de la regió del Camp de Tarragona, que abasta, a més del Camp estricte, el Priorat, la Conca de Barberà i el Baix Penedès. Aquests autors tenen alguna vinculació amb aquestes terres, ja sigui perquè hi han nascut o hi viuen o hi treballen, però també poden ser altres relacions. Excepcionalment, també hi inclouen les obres guanyadores dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Els llibres estan classificats per gèneres. En primer lloc trobareu els llibres de poesia. Els segueixen les novel·les, els reculls de relats o contes, les obres de teatre, la literatura infantil i, per acabar, hi han afegit un apartat de Vària en què inclouen des de llibres que apleguen textos de diferents gèneres, fins a obres de caràcter memorialístic, de recerca, de divulgació, etc.

La finalitat d'aquest butlletí és que sigui una eina útil tant per als ciutadans en general, que poden estar interessats a adquirir llibres d'autors pròxims, com per als professionals (llibreters, bibliotecaris, periodistes, estudiosos), que poden trobar-hi un seguit de referències que de vegades poassen desapercebudes.

Podeu consultar el catàleg aquí.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D