EL CONSELL D’ALCALDIES ES REUNEIX EN UNA SESSIÓ MONOGRÀFICA SOBRE LA RECOLLIDA DE RESIDUS

Es va aprovar la constitució d’una comissió de seguiment encarregada de vetllar per la correcta execució del servei. Els alcaldes i alcaldesses van coincidir en el fet que el servei ha millorat des de l’entrada den vigor del nou contracte.
EL CONSELL D’ALCALDIES ES REUNEIX EN UNA SESSIÓ MONOGRÀFICA SOBRE LA RECOLLIDA DE RESIDUS

Imatge de la sessió celebrada el passat 29 de novembre.

Tarragona, 2 de desembre de 2022 - El passat dimarts 29 de novembre, el Saló de Plens del Consell Comarcal del Tarragonès va acollir una nova sessió del Consell d’Alcaldies. Els alcaldes i alcaldesses de la comarca es van donar cita en un plenari, en aquest cas monogràfic sobre  el servei de recollida selectiva.

Cada alcalde o alcaldessa va poder aportar el seu punt de vista sobre el funcionament del servei, oferint una visió particular i focalitzada en el seu municipi. En general, es va coincidir en el fet que el servei ha millorat notablement des de la entrada en vigor del nou contracte, just ara fa tres anys.

Tot i això, en la trobada també es van posar  sobre  la taula aspectes que, a criteri de la majoria d’alcaldies, cal millorar i canvis per aconseguir que aquest servei sigui encara més eficient. Així doncs, aquestes propostes presentades se centraven en aspectes relatius a les deixalleries, les neteges interiors, el servei de repàs o una millor gestió comunicativa entre l’empresa i els ajuntaments.

Per últim, es va aprovar per part de tots els assistents la constitució d’una comissió de seguiment encarregada de vetllar  per la correcta execució del contracte. Així, aquesta estarà formada per alcaldes i alcaldesses de diferents partits i de municipis de diferent tipologia. En concret, formaran part de la comissió Eudald Roca, alcalde de La Secuita; Josepa Figueras, alcaldessa de La Nou de Gaià;  Jordi Sans, alcalde dels Pallaresos;  Montserrat Castellarnau, alcaldessa d’Altafulla;  i Joan M. Sardà, alcalde de La Pobla de Mafumet.

La trobada doncs va ser valorada molt positivament i és un pas més de la voluntat del Consell Comarcal del Tarragonès de treballar de forma conjunta amb tots els municipis de la comarca per assolir un servei cada cop més eficient i a l’alçada de les necessitats de cada un d’ells.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D