CELEBRADA UNA XERRADA SOBRE ELS EFECTES DE LA DISCRIMINACIÓ NEGATIVA EN LE SPERSONES LGBTI

També recentment ha tingut lloc la jornada tècnica Teixint Territori, organitzada pel col·lectiu H2O i en la qual el SAI del Tarragonès hi ha col·laborat.
CELEBRADA UNA XERRADA SOBRE ELS EFECTES DE LA DISCRIMINACIÓ NEGATIVA EN LE SPERSONES LGBTI

Imatge de la sessió telemàtica 'Teixint territori'.

Més d'una trentena de treballadors i treballadores del Consell Comarcal del Tarragonès, així com regidors i regidores de diversos municipis de la comarca, van participar fa uns dies a la xerrada “Desconstruint prejudicis. Efectes de la discriminació negativa en les persones LGBTI”. La conferència va anar a càrrec d'Araceli Baíllo Mompeán, psicòloga de R-inicia. A més de fer una breu introducció històrica d’on venen els prejudicis i les pors al desconegut i a la diferència, la xerrada es va centrar en el respecte a la persona. Araceli Baíllo, amb la seva exposició, va invitar a la reflexió amb diverses preguntes: Què significa ser dona i ser home? Malestars que ens genera el gènere? Per què castiguem i corregim? Per què ens costa tant l’ambigüitat de gèneres,? Què fer per corregir el context i no a les persones? Etc.

Teixint territori

També recentment ha tingut lloc la jornada tècnica Teixint Territori, organitzada pel col·lectiu H2O i en la qual el SAI del Tarragonès hi ha col·laborat. La jornada consisteix en donar a conèixer els serveis del Camp de Tarragona que fan atenció en matèria LGBTI. D’aquesta manera doncs, alguns SAIs han participat acompanyant a diferents serveis. Es van presentar: SOC-Trans Tarragona del Camp de Tarragona (oficina pilot del dispositiu d’acompanyament personalitzat a la inserció laboral específica per a persones trans); Eufòria Familias Trans Aliades (famílies i persones que són referència per a altres persones trans); Trànsit del Camp de Tarragona, Col·legi de psicologia de Catalunya – Delegació de Tarragona, Uni4Freedom de recerca de la URV, Programes d’H2O, etc.

Hi han participat els SAIs de: Baix Penedès, Tarragonès, Alt Camp i PADS de Reus. 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D