CELEBRAT UN NOU CONSELL D’ALCALDIES PER TRACTAR TEMES D’INTERÈS PER A LA COMARCA

Es van tractar aspectes relatius als nous ajuts de l’Agència de Residus de Catalunya, així com també referents al servei d’Habitatge.
CELEBRAT UN NOU CONSELL D’ALCALDIES  PER TRACTAR TEMES D’INTERÈS PER A LA COMARCA

Imatge de la sessió celebrada el passat 21 d'abril.

El Consell Comarcal del Tarragonès va celebrar el 21 d’abril un nou Consell d'Alcaldies emmarcat dins la IX Legislatura de la corporació.

Tots els alcaldes i alcaldesses estaven citats a les 18:00 hores per tractar temes d'interès general per a tota la comarca. La sessió es va dur a terme de forma telemàtica per tal de complir així amb totes les mesures de prevenció i seguretat arran de la situació sanitària actual.

El primer punt de l’ordre del dia es va centrar en una explicació per part del Sr. Josep Maria Tost i Borràs, director de l’Agència de Residus de Catalunya, qui va exposar els nous ajuts de l’organisme que representa, així com les millores en la recollida selectiva de residus municipals.

A continuació, va ser el torn de la presentació a càrrec del Sr. Albert Toledo, director de Promoció de l’Habitatge, i del Sr. Josep M. Juncosa, cap del Servei Territorial d’Habitatge a Tarragona. Tots dos van facilitar als assistents informació sobre l’habitatge a la nostra comarca així com els programes d’interès per als municipis.

El darrer punt de la trobada va ser el moment per al torn d’intervencions, moment en què cada alcalde o alcaldessa va poder formular preguntes o exposar el seu punt de vista sobre els temes tractats i d’altres d’interès comarcal.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D