CiU trenca el pacte de govern amb el PP al Consell Comarcal del Tarragonès

El Grup Comarcal de Convergència i Unió ha decidit trencar el pacte de govern amb el Partit Popular, alConsell Comarcal del Tarragonès.

 

Aquesta decisió els ha estat comunicada aquest matí en una reunió mantinguda amb representants del Partit Popular, els quals han manifestat entendre i acceptar el motius que han fet decidir a CiU a prendre aquesta decisió de posar punt i final aquest pacte.

 

Els motius principals que han justificat la ruptura han estat la continuada i sistemàtica obstaculització de Partit Popular a la política del Govern de la Generalitat, en les diferents iniciatives que ha pres.

 

Actitud que s’ha vist agreujada en els últims mesos, amb les imputacions al president de la Generalitat, la vicepresidenta i la consellera d’ensenyament, a conseqüència del 9 N.

 

Els grups comarcals de CiU i PSC mantindran l’actual pacte existent, que per si mateix garanteixen la estabilitat i governabilitat d’aquesta administració pública, alhora que s’inicien converses amb els grups comarcals de les altres formacions orientades a la seva participació en la governabilitat, si aquesta és la seva voluntat. 

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D