CONFERÈNCIA DEL SIS ITINERANT DEL TARRAGONÈS

Ha estat el vídeo més vist durant el mes de març dins les xerrades impulsades per DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
CONFERÈNCIA DEL SIS ITINERANT DEL TARRAGONÈS

Isabel Vallès en un moment de la seva intervenció.

Tarragona, 22 d'abril de 2023 - La conferència "SIS Itinerant del Tarragonès: un enfocament ecològic, actiu i col·laboratiu amb adolescents" ha estat el vídeo més vist durant el mes de març dins les xerrades impulsades per DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

La xerrada va anar a càrrec de professionals del Consell Comarcal del Tarragonès que dirigeixen i treballen al SIS itinerant: la pedagoga i educadora social i cap de la Unitat d’Infància i Família Isabel Vallès Avià; l'educador social del SIS Adolescents Guillem Aguadé Oller; la treballadora social i terapeuta familiar del SIS Famílies Araceli Alba Pérez; la integradora social del SIS Adolescents Milena Cassina; l'educadora social de l'equip de serveis socials comarcal Vivian Garcia Fuenzalida, i el pedagog del SIS Itinerant Marc Albesa.

Els ponents van explicar com funciona el SIS itinerant, que ofereix suport a famílies amb infants i adolescents en situació de risc (0-18), específicament l'acompanyament socioeducatiu als adolescents i les seves famílies. Alhora van posar en valor factors que contribueixen a la millora de la intervenció organitzativa i per identificar i abordar situacions de risc en la infància. També van indicar de la importància del treball familiar, grupal i comunitari en el context dels adolescents.

Podeu veure-la sencera a través d'aquest enllaç.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D