CONSELL COMARCAL I AJUNTAMENT D'ALTAFULLA COL·LABOREN PER MILLORAR LA INSERCIÓ LABORAL

Treballaran conjuntament en el marc del programa ‘Connecta’t a l’Ocupació’ per oferir orientació i intermediació laboral i formativa entre empreses i persones que recerquen feina.
CONSELL COMARCAL I AJUNTAMENT D'ALTAFULLA COL·LABOREN PER MILLORAR LA INSERCIÓ LABORAL

Arran de l'acord, s’oferirà un servei d'orientació laboral al Centre de Formació Aldara d’Altafulla.

Tarragona, 15 de març de 2023 - El Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) i l’Ajuntament d’Altafulla han acordat treballar de forma conjunta en el marc del programa ‘Connecta't a l'Ocupació’. Es tracta d’una acció subvencionada per la Diputació de Tarragona, que busca oferir orientació laboral i formativa a la població activa del municipi.

Amb aquesta iniciativa es pretén dissenyar, conjuntament amb les persones interessades, itineraris individuals d'inserció. També, en cas de necessitat detectada, es valora la possibilitat d’impartir petites píndoles o xerrades grupals sobre aspectes relacionats amb la recerca de feina i el mercat de treball, així com també procurar una atenció a les empreses del territori que han manifestat en algunes ocasions la necessitat d'un servei d’intermediació laboral entre aquestes i les persones candidates que cerquen feina o volen millorar la que tenen.

En definitiva, a través d’aquest programa, i a partir del dijous 23 de març, s’oferirà un servei d'orientació laboral al Centre de Formació Aldara d’Altafulla, ubicat a l’antiga escola d’adults. Aquesta atenció i orientació tindrà lloc tots els dijous, en horari de 9:30 a 14:30 hores.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D