Divendres 21 de Gener de 2022

Consell Comarcal del Tarragonès i Protecció Civil de Tarragona signen un conveni de col•laboració.

Cada any, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès realitza caminades, trobades i diferents activitats multitudinàries a diferents llocs de la comarca que mouen un volum important de persones. En els darrers anys, l’assistència a aquestes activitats ha estat de l’ordre d’uns 1.500 participants anuals (sense incloure les activitats lúdiques o formatives que es realitzen en espais concrets).

Per aquest motiu sovint s’ha sol·licitat la col·laboració de Protecció Civil, que en diverses ocasions ha actuat amb precisió i eficiència davant d’imprevistos sobrevinguts.

És per això que el Consell Comarcal del Tarragonès, a través del seu president, Sr. Frederic Adan, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Tarragona, representada pel seu president, Sr. Lluis Magrané.

El conveni té com objectiu “prevenir i actuar en les diferents sortides promogudes pel Consell Consultiu dela Gent Gran, per tal de donar respostes a situacions de crisi i protegir i socórrer a les persones, donant els primers auxilis i trasllats al centre desalut corresponent”.

El Sr. Frederic Adanha manifestat que “poder comptar amb els voluntaris de Protecció Civil ens dóna una gran tranquil·litat, a nosaltres i als participants, de que qualsevol incidència serà resolta de manera immediata i efectiva, com així ha estat en anteriors ocasions, i afavoreix la confiança de les persones grans a l’hora de participar”.

Per la seva banda, a més, elConsell Comarcal del Tarragonèsdonarà a conèixer els serveis de Protecció Civil als municipis de la comarca que no tingui un servei propi de protecció civil com a competència obligatòria.  (fotos)

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D