CONSELLS PRÀCTICS DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT PER CUIDAR LA SALUT EMOCIONAL DURANT EL CONFINAMENT

Entre altres aspectes donen eines per gestionar les emocions, per superar el dol des de casa, així com suport psicològic i consells per tenir cura de la salut mental.
CONSELLS PRÀCTICS DEL DEPARTAMENT DE JOVENTUT PER CUIDAR LA SALUT EMOCIONAL DURANT EL CONFINAMENT

Imatge del cartell editat pel Departament de Joventut.

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès, segueix treballant aquests dies amb intensitat per oferir eines i recursos al jovent de la comarca. Aquesta ocasió han elaborat un cartell amb diversos links per oferir consells pràctics per cuidar la salut emocional durant el confinament.

Així doncs donen Consells per tenir cura de la salut mental. A més, també s'informa sobre la app que ha creat el Servei Català de la Salut per gestionar les emocions i oferir atenció psicològica. Hi podeu accedir a través d'aquest enllaç APP gestió emocional.

S'ofereixen també Estratègies per gestionar emocions a més d'un servei gratuït en línia de Suport psicològic per a joves.

Per últim, a l'enllaç El dol des de casa es fa una reflexió sobre l’impacte de l’emergència sanitària pel covid-19 i consells per com tractar i superar el dol sense comiat.

A més, us deixem també en aquest enllaç el cartell que ha elaborat el departament de Joventut amb tots aquests enllaços actius.

El departament segueix treballant per oferir tota la informació necessària i essencial en diversos àmbits (educatiu, laboral, sanitari, etc.) al jovent de la comarca.


  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D