CONTINUA EL PROGRAMA DE JOVES EN PRÀCTIQUES

Durant els últims sis mesos, el Consell Comarcal del Tarragonès, com altres ens locals de Catalunya, ha contractat mitjançant el programa Joves en Pràctiques (en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del SOC i el Fons Social Europeu per incentivar la contractació de joves inscrits/es a la Garantia Juvenil) joves amb estudis acabats per donar suport a diferents departaments del Consell i a partir de l’1 de maig continuaran la seva contractació 6 mesos més, amb fons propis del Consell Comarcal.

Aquesta és la tercera vegada que des de l’ens s’obté la subvenció per desenvolupar el programa i la valoració global, com ho demostra el fet que en totes les ocasions es prorrogui el contracte, és molt positiva. La varietat en les funcions que realitzen i les novetats que aporten enriqueix considerablement les diferents àrees del Consell Comarcal del Tarragonès que compten amb el seu suport. Tant joves com professionals de l’ens destaquen favorablement l’enriquiment mutu que aquesta relació contractual comporta.

S’agraeix, per tant, l’existència de programes com aquests que faciliten la inserció al jovent i la contractació de personal de suport als ens locals.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D