CONVERSA I VILA, CONVERSA I SANT JORDI

En motiu de la Diada de Sant Jordi, els participants dels programa “Conversa i Vila” de diferents poblacions van participar en els actes organitzats als seus municipis.
CONVERSA I VILA, CONVERSA I SANT JORDI

Conversa i Vila St. Jordi al Catllar

Tarragona, 30 d'abril de 2024 - El passat dia 23 d’abril, en motiu de la Diada de Sant Jordi, els participants dels programa “Conversa i Vila” de diferents poblacions van participar en els actes organitzats als seus municipis.

El “Conversa i Vila” és un dels projectes del Pla d’Acció Comunitària i Inclusiva del Departament de Benestar del Consell Comarcal del Tarragonès, en el qual hi col·laboren també els ajuntaments dels municipis on es realitza. L’objectiu del projecte és facilitar la coneixença i interacció dels veïns i veïnes del poble, així com la seva participació o implicació en les activitats (lúdiques, culturals, d’oci, etc.) que donen vida en cada municipi.

Durant la setmana de Sant Jordi els participants del “Conversa i Vila” van poder gaudir d’una experiència immersiva en les activitats realitzades en els seus municipis. A continuació es mostra un recull d’aquestes activitats:

EL CATLLAR:

El dilluns 22 d’abril a les 17h, els participants del Projecte “Conversa i Vila” del municipi del Catllar van gaudir de la representació de la llegenda de Sant Jordi representada amb ombres xineses. Aquesta és una activitat que s’organitzava des de la Biblioteca al Catllar. Els voluntaris del projecte van acompanyar als participants del grup en tot moment.

LA NOU DE GAIÀ:

El dimarts 23 d’abril a les 18h, els participants del Projecte “Conversa i Vila” de la Nou de Gaià van participar de l’activitat d’elaboració de roses amb llaminadures, que va tenir lloc a la Biblioteca.

LA RIERA DE GAIÀ:

El dimecres 24 d’abril a les 15h, les participants del grup de “Lectoescriptura” del municipi de la Riera de Gaià van col·laborar amb l’escola amb la lectura del poema “m’he estimat molt la vida” de Vicent Andrés Estellés (poema escollit per al Dia Mundial de la Poesia). Les participants del grup van llegir el poema en àrab. En aquesta activitat també hi van participar altres familiars d’alumnes de l’escola.

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D