FUNDACIÓ PRIVADA MÚTUA CATALANA DÓNA SUPORT A DIFERENTS ACTIVITAT

Fundació privada Mútua Catalana dóna suport a diferents activitats culturals que el Consell Comarcal del Tarragonès impulsa per la comarca.

Avui, el president de la Fundació Privada Mútua Catalana, Sr. Joan Josep Marca, s’ha reunit amb el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adan, per tal de signar un conveni mitjançant el qual la fundació dóna un valuosíssim suport per al desenvolupament de diferents activitats culturals a diferents municipis de la comarca.

Fruit d’aquest patrocini és el cicle “Primavera de Contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès”, que s’ha desenvolupat amb la participació dels municipis de Creixell, Vilallonga del Camp, Salomó, la Nou de Gaià, el Catllar, la Canonja, Roda de Berà, Perafort, Torredembarra, la Riera de Gaià i Altafulla.

Aquest cicle és una continuïtat al cicle que vam encetar la tardor passada i que, gràcies al compromís de Fundació Privada Mútua Catalana tindrà continuïtat la propera tardor.

Quan parlem de biblioteques no ens referim només a les considerades biblioteques públiques i municipals també ens referim als punts de lectura o els espais de dinamització cultural i equipaments que apropen el coneixement a través dels llibres, però que també tenen una important participació amb xerrades, exposicions i, com en aquest cas, amb els contes. Les biblioteques i punts de lectura de la comarca estan fent un esforç important per tal que la població tingui accés al coneixement sigui de la manera que sigui i amb una atenció especial als infants que són els més fràgils de la societat.

El Sr. Joan Josep Marca ha manifestat que la Fundació se sent compromesa amb aquest tipus d’iniciatives que donen aixopluc a activitats culturals, que ho fa amb molta il•lusió i que se sent gratificada amb els resultats obtinguts que ha pogut comprovar. 

El president, Sr. Adan, l’hi ha fet menció que activitats com aquesta són un mitjà que permet potenciar altres iniciatives que els diferents centres, biblioteques i espais de dinamització cultural poden dur a terme i que enriqueixen i multipliquen la seva activitat cara els usuaris, especialment els nens.

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D