Divendres 14 de Juny de 2024

CURS DE CONTROL D’ACCESSOS PER A JOVES DE LA ZONA TRAC

Permetrà a les persones que hi assisteixin presentar-se a l’examen de la Generalitat de Catalunya mitjançant el qual s’obté el títol. Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenil de referència.
CURS DE CONTROL D’ACCESSOS PER A JOVES DE LA ZONA TRAC

Es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenil de referència.

Tot i la situació epidemiològica actual i les restriccions que comporta, les regidories de Joventut dels Ajuntaments Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià, i  el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès continuen desenvolupant els projecte de dinamització compartit que, això sí, s’ha hagut de veure reformulat per tal de poder oferir activitats al jovent de la Zona TRAC. En aquest moment s’organitza, juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona, un curs de control d’accessos que permetrà a les persones que hi assisteixin presentar-se a l’examen de la Generalitat de Catalunya mitjançant el qual s’obté el títol.

El curs és gratuït, amb preferència per a les persones dels municipis de la zona TRAC i els requisits són:

  • Tenir entre 18 i 29 anys.
  • Estar inscrit/a a la Garantia Juvenil (això vol dir no estar estudiant ni treballant).
  • Tenir la ciutadania espanyola d'algun dels països que integren la Unió Europea o estar en possessió del permís de residència i de treball.
  • No haver estat condemnat per delictes contra les persones, el patrimoni, la salut pública o justificar que els antecedents dels delictes comesos han estat cancel·lats.

La formació es durà a terme, previ procés de selecció al març, durant els mesos d’abril i maig a Tarragona, i consta de dues parts: una d’habilitats socials i per a l’ocupació; i una segona específica de control d’accessos. Els espais on es duran a terme compleixen totes les mesures de prevenció i seguretat amb motiu de la Covid-19 i totes les persones participants han de signar una declaració responsable.

Com ja s’ha dit, aquesta formació no garanteix l’accés directe al carnet que habilita per treballar-hi, sinó que cal superar l'examen de la Generalitat de Catalunya (pendent de convocatòria encara per aquest 2021) i sol·licitar-lo expressament.

S’espera que amb la formació totes les persones joves que hi participin puguin obtenir-lo i que puguin trobar una sortida laboral a qualsevol dels espais que requereixin de les seves funcions d’admissió i control d’accés al públic i aforaments (discoteques i sales de festa, edificis, comunitats de veïns, centres comercials, obres i construccions, esdeveniments esportius, concerts, pàrquings, etc.).

Aquesta acció, a més a més dels ens i entitats esmentades anteriorment, compta amb el suport de la Direcció General de Joventut, de la Diputació de Tarragona i del “Programa Integral de Cualificación y Empleo”.

Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenil de referència:

 

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D