Darrera sessió plenària de la IX Legislatura

Es portaveus dels diferents grups polítics han volgut aprofitar el comiat per agraïr la tasca de tots els companys polítics així com també del personal tècnic de la corporació.

Tarragona, 14 de juliol de 2023 - El Consell Comarcal del Tarragonès ha celebrat aquest matí una sessió plenària extraordinària que ha servit per posar el punt i final a la IX Legislatura de la corporació. La trobada s'ha iniciat amb l'aprovació de l'acta de la sessió anterior. Óscar Sánchez, president de l'ens supramunicipal, ha presidit el darrer ple al capdavant del Consell i durant les seves paraules de comiat ha volgut agraïr la tasca de tots els consellers i conselleres que han format part d'aquesta legislatura, així com també el treball del personal tècnic que ha treballat intensament dia a dia per dotar a la comarca i a la seva gent de tots els serveis necessaris.

Els portaveus de totes les formacions polítiques allí presents també han volgut dirigir unes paraules de comiat i agraïr la tasca realitzada tant a la resta de companyes i companys polítics com als treballadors i treballadores de la corporació.

Resta ara celebrar el ple de constitució de la X legislatura que tindrà lloc el proper dimecres 19 de juliol, a les 18:30 hores, al Saló de Plens. 

  • Compartir a
arxivat sota: ,
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D