DARRERS DIES PER PRESENTAR PROJECTES A LA BECA D'INVESTIGACIÓ LUCIUS LICINIUS SURA

DARRERS DIES PER PRESENTAR PROJECTES A LA BECA D'INVESTIGACIÓ LUCIUS LICINIUS SURA

Imatge de la guanyadora de la passada edició.

El divendres 5 de juliol de 2019 s’acaba el termini per presentar projectes a la Beca d’Investigació Lucius Licinius Sura. Aquesta Beca s’atorga a un projecte de treball que es refereixi a la comarca, en el seu conjunt, o als municipis que la componen. L’objectiu és fomentar els treballs de recerca que van configurant la història dels nostres municipis. Forma part de la XXI Convocatòria Premi Tarragonès Beca d’Investigació.

El jurat d’aquesta convocatòria està integrat per Salvador Anton, professor de Geografia i Turisme de la Universitat Rovira i Virgili (URV); Montserrat Duch, professora d’Història Contemporània de la URV; Jaume Massó, arqueòleg i museòleg; i Montserrat Palau, professora de Filologia Catalana de la URV. També formen el president del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) i el president de la comissió de Cultura del CCT.

La beca té una dotació de 2.450 € i la publicació del treball dins la col·lecció Els llibres del Consell. Amb els últims títols publicats podem veure l’ampli abast temàtic d’aquest Premi:

-          Poder local, govern i assistència pública: l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Josep Barceló

-          Sota els peus del franquisme. Conflictivitat social i oposició política a Tarragona (1956-1977) de Cristian Ferrer

-          La modernització de la xarxa viària al Camp de Tarragona, 1774-1870, d’Agustí Agramunt

  • Compartir a
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D