Divendres 14 de Juny de 2024

DESEMBRE JOVE A LA POBLA DE MONTORNÈS

L’ajuntament, a més, està immers en l’elaboració d’un Pla Local de Joventut que es dissenya conjuntament amb el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès.
DESEMBRE JOVE A LA POBLA DE MONTORNÈS

Imatge del cartell amb totes les activitats programades.

Durant el mes de desembre l’Ajuntament de La Pobla de Montornès ha programat un seguit d’activitats variades per a les persones joves a partir d’onze anys. Algunes de les activitats requereixen d’inscripció prèvia que es farà a l’Ajuntament.

El passat divendres dia 10 ja es va fer l’activitat Nit d'estrelles a l'lermita de Montornès per aprendre a descobrir les nebuloses dins del mòbil o tauleta amb l’aplicació Stellina, amb la col·laboració de l'Associació de Fotografia, Astronomia i Art de la Pobla de Montornès i properament tindrà lloc:

  • Cinema amb crispetes al casal d'Amics de Montornès (d’11 a 17 anys).

       Divendres 17, a les 18 h, reproducció de La Viuda negra.

  • Cuina sense pares ni mares al local de l'associació gastronòmica (d’11 a 17 anys).

       Dijous 23, a les 12 h, taller de cuina impartit per l'entitat gastronòmica i cultural de la gent gran (prèvia inscripció).

  • Festa de gala de Cap d'Any amb disco mòbil i DJ al pavelló municipal.

       Dijous 30, de 18 a 22 h, amb la col·laboració de l'AMPA.

La programació de les activitats es fa amb la idea que gent jove tingui alternatives d’oci al propi municipi i no trenqui el vincle amb el seu poble un cop han començat els estudis en centres de secundària a altres localitats, de la mateixa manera que es busca la interacció amb les associacions de La Pobla de Montornès donant a conèixer allò que fan i gaudint conjuntament de les activitats que promouen.

L’ajuntament, a més a més, està immers en l’elaboració d’un Pla Local de Joventut després que no n’hagués cap de vigent des de l’any 2016. Aquest Pla es dissenya conjuntament amb el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès amb qui està previst que estableixi conveni per als propers quatre anys per al desenvolupament de polítiques de joventut en el marc del Pla Comarcal i el Pla Nacional de Joventut.

Aquesta és una nova etapa en la qual es vol comptar amb la participació de la gent jove integrant-la, tant en les associacions municipals, com convidant-la a dir la seva en allò que necessita i li agradaria tenir al municipi. Per aquest motiu, també s’ha fet una enquesta perquè la respongui l’alumnat de 6è de primària de l’escola Els Ametllers i una altra a partir de Secundària. Per a més informació us podeu adreçar a joventut@tarragones.cat

  • Compartir a
arxivat sota:
Consell Comarcal del Tarragonès

Consell Comarcal del Tarragonès
Carrer de les Coques,3 43003 Tarragona
Telf. 977 24 45 00 Fax 977 24 45 13
NIF. P-9300002-D